Keskeytys vedenjakelussa Junkalantien alkuosassa 13.10.2022

Kannuksen Vesiosuuskunta suorittaa tarpeellisia korjaus/muutostöitä vesijohtoverkostoon Junkalantien / Jokipellontien / Törmätien alueella 13.10.2022.

Työt edellyttävät vedenjakelun keskeyttämistä, joka suoritetaan torstaina 13.10.2022 klo.22.00-24.00 välisenä aikana. Vedenjakelu on keskeytettynä tuolloin Junkalantie 1 – Junkalantie 17 sekä Törmätien ja Jokipellontien kiinteistöiltä.

Pyrimme minimoimaan työstä aiheutuvat häiriöt, mutta vedenjakelun palautuessa alueelle putkistossa saattaa olla huuhtelusta aiheutuvaa ilma-/värihäiriötä, joka ilmenee oletettavammin hanan ”rykimisenä” ja veden kuohumisena / harmahtavana ulkonäkönä. Vesi on kuitenkin tuolloin edelleen käyttökelpoista ja palautuu normaaliksi lyhyen ajan sisällä. Tarvittaessa vettä voi juoksuttaa sen vaihtumiseksi / normalisoitumisen nopeuttamiseksi. Mikäli vedessä erottuu punertavaa väriä tai -hiutaleita, on kyseessä rautasakan irtoamista ja tällöin vettä on suositeltavaa juoksuttaa sen normalisoimiseksi. Tarvittaessa voitte olla yhteydessä vesilaitokseen:

Päivystyspuh. 0440 364 414.

Pahoittelemme mahdollista työstä aiheutuvaa häiriötä.