HÄIRIÖTILANTEET -ilmoitukset

Kannuksen Vesiosuuskunta on ottanut käyttöön häiriötilanteet-palvelun.

Pyrimme jatkossa tiedottamaan Kannuksen Vesiosuuskunnan vesi- ja viemäriverkoston toiminnassa asiakkaille vaikuttavista äkillisistä häiriöistä tai ennakoitavista rakennus- ja huoltotoimenpiteistä SMS-viestipalvelulla ja/tai internet-sivuiltamme löytyvällä häiriötiedote-palvelulla. Häiriötiedotepalvelu löytyy alla olevasta osoitteesta:

kvesi.fi/vesi/hairiotilanteet

Ilmoitusten tavoittavuuden parantamiseksi toivomme asiakkaidemme, joiden matkapuhelinnumero ei ole vapaasti numerotiedustelusta saatavilla tai ilmoitettu vesiosuuskunnalle aiemmin; täydentävän ajantasaiset yhteystietonsa häiriötilanteet-palveluun. Tarkemmat ohjeet tälle löytyvät myös yllä olevan linkin kautta latautuvalta sivuosiolta.

Kannuksen Vesiosuuskunta